IMG_8202

Dag 5

Dag 5

Vrijdag 7 augustus ’15

Km : 180 km, 2575 Hm , 7u50

 

Goede ochtend, het wordt vandaag een warme dag. Daarom gaan we Bart overal proberen te volgen om fris water te voorzien.

Bart was deze ochtend moe, maar na een heerlijk snede vers brood, dat Nick van bakker heeft gehaald en door goed tasje chocomelk staat hij spring klaar om de dag door te gaan.

Vlot ging de dag voorbij want de crew in de mobilhome had moeite om Bart te volgen, vooral in de afdalingen.

Bart heeft helaas veel wind op kop, maar het prachtige uitzicht op Col Du Pas de Peyrol deed hem goed: “ Daarvoor heb ik nu zo hard getraind” aldus Bart. Na een mooie 180 Kilometer, is Bart aangekomen op Loubressac.

We kunnen op het einde van de dag niet altijd een verslagje maken, want onze nachtrust is zeer belangrijk om de intensieve dagen te doorstaan en we hebben nog maar één maal internet ontvangst kunnen ontvangen.

Nick heeft deze dag ook genoten om een frisse duik te nemen in het meer van Saint-Etienne Cantates

Morgenvroeg is de eerste wissel. Lief gaat terug richting België , na een superbegeleiding voor Bart. Zonder Lief was de start onmogelijk geweest !

We hopen nu dat Jef de mobilhome over alle toppen krijgt en dat Nick hem daar bij kan navigeren.

Het is nu 23u en tijd om te gaan slapen.

IMG_8097

IMG_8106

IMG_8042 IMG_8054 IMG_8169

3 thoughts on “Dag 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>