IMG_0911

Expeditie terug actief …

Eindelijk zijn we terug bezig om al onze foto’s te verzamelen en een nasmaakje te laten proeven aan onze volgers op onze sociale media van de succesvolle 100 cols tocht. Nu Nick terug is van zijn 6 maanden lange expeditie in de communiteit Cenacolo kan hij als PR manager de archieven terug bovenhalen en delen. Onze excuses voor de lange onderbreking. Iedereen die nog geen Fiscaal attest heeft gekregen bij een storting vanaf 40 Euro laat het ons dan weten dan brengen we dit in orde. Bedankt ! Alvast een voorsmaakje ..

IMG_0982 IMG_8242 IMG_8605

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>