IMG_8099

Avontuurlijke dag 5 ( met uniek filmpje )

Dag 5 vrijdag  7 Augustus 2015 ( 180 km , 27° C )

Deze rit werd de tot nu toe mooiste rit.

Mooi weer onderweg, de eerste zware col op gereden waarop Bart de legendarische woorden zei : Daarvoor heb ik nu zo hard getraind !!! Het viel tegen dat de weg tot nu heuvelend was met korte steile stukken en nooit was er eens een lang stuk naar boven. Nick had wel problemen om de mobilhome boven te krijgen omdat dit zijn eerste col was met een mobilhome. Bart was die dag zo content dat die avond veel plezier werd gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>