niets aan te doen

Dag 6 met wat pech ….

Zaterdag 8 Augustus 2015,  tussen 12 en 17 °C, hele dag regen.

In de vroege ochtend moesten we afscheid nemen van Lief, Zodat Jef het stuur kon overnemen nu de echte moeilijke smal en steile gebaande wegen in het zicht kwamen. Nick werd navigator en kon de route verder voorruitplannen.

De eerste dag met Jef aan het stuur was wel een regenachtige dag met heel wat avontuur. Bart was plat gereden en moest wachten in de regen op de mobilhome die zich razendsnel door de kleine baantjes zwierden. kookpotten en drinkbussen en ander materiaal vloog van rechts naar links in de mobilhome. Nu Lief  er niet meer was, ging er bij elk vertrek wel iets vliegen omdat de twee heren altijd wel iets vergaten op zijn plaats te leggen.

Onderweg Nog een stempel gaan halen, en weer verder in het natte weer.

Hopelijk is het morgen droog ?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>