Team van expeditie 100

Het Expeditie 100 team bestaat uit de volgende personen.

  •  Bart Hannes
  • Nick Hannes
  • Jef De Busser
  • Lief De Busser
  • Vrijwiligers

Bart Hannes

regenFunctie: Atleet
In dit project worden 2 grote dromen verwezenlijkt.
Ten eerste een poging om de 100 Colstocht uit te rijden.ikke
Ten tweede met het fietsen het welzijn in de wereld te verbeteren.
De bergen zijn mijn speeltuin. Ik ben onmiddellijk gemotiveerd als ik de Franse wegen naar boven zie kronkelen.  Iedereen kan wel genieten om één berg te beklimmen,  maar  100 maal bergop is weer heel wat anders.
Vaak krijg ik de vraag: Waarom wil nu iemand meer dan 100 bergen oprijden ? Het antwoord op deze vraag is niet eenvoudig. Waarom wandelt iemand graag, waarom eet je het ene liever  dan het andere ? Fietsen is mijn passie. Klimmen doe ik liever dan dalen . Klimmen met de fiets is een onbeschrijfelijk gevoel, een gevecht tegen jezelf en doodeerlijk. Bergop zijn er geen tactieken om toe te passen. Op de top zullen enkel de sterksten overblijven.De weg naar de top is afzien maar éénmaal boven wacht je een enorme voldoening. Ik heb het geluk dat ik dit hopelijk 188 keer mag meemaken tijdens deze reis. Het wordt genieten en afzien. Het onverwachte zal waarschijnlijk gebeuren. Dit is een avontuur,een levenservaring, een prestatie voor in de geschiedenisboeken. De route loopt doorheen de prachtigste streken van Frankrijk. Het is erg  motiverend om al deze panorama’s te kunnen bewonderen.  Dit avontuur is niet enkel een fysische maar ook een mentale uitdaging. Ik hoop jullie mij hierin van harte steunen door enkele berichtjes achter te laten.

 Er wordt een droom verwezenlijkt bij het uitrijden van deze tocht

Nick Hannes

Functie: PR manager, Verzorger.

Nick HannesIk ben in theologie student en wil met deze uitdaging andere mensen helpen. Zowel voor de ondersteuning van mijn broer als voor de inzet van de mensen in Congodorpen.

Dromen tot waarheid brengen is mijn passie !

IMG_0370
Ik ga de volledig tocht mee om Bart optimaal te begeleiden zodat Bart na elke rit kan rusten en eten zonder zich zorgen te maken. Het is uitdagend voor mij om voor het eerst met een camper te rijden in de bergen. Tijdens de tocht onderhoud ik de blog en de sociaal media zodat alle volgers up to date blijven. Ik hoop om vele mensen van goede wil warm te maken voor ons project. Doorheen de toch zal ik genieten van de prachtige natuur die God ons gegeven heeft. De volgers kunnen  mee genieten met mij  met meerdere foto’s die gepubliceerd zullen worden.

 Dromen tot waarheid brengen is mijn passie !

 

Jef De Busser 

Functie: Chauffeur,verzorger

Schotland 2011 333
Ik ben een nonkel van Bart en de Nick.(ik ben de broer van de mama)
Ik ga hen vergezellen bij dit grote avontuur.
Ik heb wat ervaring met lange voertuigen in de bergen en ik zal trachten er voor te zorgen dat de camper telkens veilig op de afgesproken plaatsen terecht komt.
Nick en ikzelf hebben tevens de verantwoordelijkheid om Bart met de beste zorgen te omringen tijdens zijn loodzware opdracht.
Ik hou er enorm van om in de bergen te kunnen rijden, de ongerepte natuur,de onvergetelijke vergezichten.Ik wil mijn steentje bijdragen om de geweldige uitdaging die Bart aangaat mee tot een goed einde te helpen brengen. Ik heb mij geëngageerd om het moeilijkste deel van het parcours op mij te nemen. Er staan voor mij 15 dagen doorheen de mooiste streken van Frankrijk op het programma. Onder andere de Pyreneen,Cevennes,Provence en 3 alpencols staan op mijn menu. Dit zal het zwaarste maar ook het mooiste deel van de tocht worden. Als Bart op de fiets zit te zwoegen, hoop ik dat er voor mij wat tijd over is om de cultuur op te snuiven in enkele dorpjes zoals bijvoorbeeld  Pernod,Bordeaux,Cognac en Calvados.(graptje)

 

 Ik hou er enorm van om in de bergen te kunnen rijden

Lief de Busser

Functie: Begeleider
profiel foto mama

Ik ben Lief de Busser,  zelfstandige verpleegster en moeder van Bart en Nick en zus van Jef.  Ik zal Bart steunen om zijn droom te verwezenlijken met het uitrijden van de 100 Colstocht.
Gedurende de eerste week probeer ik alles mee in goede banen te leiden. Bart een goede start te geven aan zijn avontuur. Nick te ondersteunen met de camper, zijn plannen voor het goede doel en de sociale media. Ik ga genieten van de natuur en het samen zijn met mijn 2 zonen. Ik kijk er naar uit om 2 augustus mee te kunnen vertrekken en heb er alle vertouwen in dat Bart met zijn team een buitengewone prestatie gaat neerzetten. Dank U wel aan ieder van u voor elke vorm van steun en aanmoediging.

 

Ik ga genieten van de natuur en het samen zijn met mijn 2 zonen.

 

 

Vrijwilligers

Wij danken uiteraard ook al de vrijwilligers die meewerken hebben aan expeditie 100 !

 

 

 

Heb je nog vragen, en wil je meer weten over ons reageer dan op onze Expeditie 100 Blog !

4 thoughts on “Team van expeditie 100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>